Belastingadvies

Hulp bij belastingzaken .

Iedere ondernemer krijgt regelmatig te maken met de belastingaangiften . Denk bijvoorbeeld aan de aangifte omzetbelasting , inkomstenbelasting , loonheffingen of de vennootschapsbelasting . Hier kunt u niet omheen .

Zorg dat de belastingaangiften tijdig en correct ingediend worden . Dit voorkomt aanmaningen , naheffingen en boetes .

JMNAdvies helpt u graag met de belastingaangiften , met degelijk fiscaal advies of met het opstellen van een bezwaarschrift . En als een bezwaarschrift niet het gewenste resultaat geeft kan JMNAdvies in beroep gaan tegen de uitspraak .

Als u ondernemer bent is natuurlijk beter uw administratie correct en regelmatig bij te (laten) houden en de belastingaangiften uit te besteden aan de vakman die hier zijn beroep van heeft gemaakt . Dit is niet alleen een geruststellende gedachte maar het is ook prettig als u altijd overzicht heeft hoe uw bedrijf er financieel voor staat . JMNAdvies kan u ook tussentijds rapporteren betreffende de omzet, kosten en nog openstaande posten . Aan het einde van het jaar maakt JMNAdvies de winst en verliesrekening en de balans op en kan gelijk de belastingaangifte voor ondernemers voor u verzorgen .

Hans Nientied ( eigenaar administratiekantoor JMNAdvies ) is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en is verplicht zijn kennis middels permanente educatie continue bij te houden .

JMNAdvies staat voor een eerlijke dienstverlening en ontzorgt u in de ruimste zin . U kunt erop vertrouwen dat uw financiƫle zaken bij ons in goede handen zijn .

JMNAdvies , de juiste keuze

Integriteit is bij ons vanzelfsprekend , service staat voorop . Afspraken worden nagekomen .

U kunt ons bellen : 06 2843 1690 of mailen info@jmnadvies.nl