Aangifte inkomstenbelasting

Om u een verdere indruk te geven heb ik een checklist aangifte inkomstenbelasting bijgevoegd. Deze kunt u hierna downloaden. U hoeft deze checklist niet uit te printen op papier u kunt deze checklist ook gebruiken om een indruk te krijgen welke gegevens voor u van toepassing kunnen zijn.

Als particulier kunt u ook bij ons terecht voor de aangifte inkomstenbelasting en voor hulp met toeslagen . Voor de aangifte inkomstenbelasting zijn vele gegevens nodig die sterk afhankelijk zijn van uw persoonlijke situatie . Heeft u een fiscaal partner , recht op reisaftrek , bijverdiensten , een aanmerkelijk belang , ontvangt of betaald u alimentatie heeft u een woning ge- of verkocht , zorgkosten moeten maken of studiekosten gehad ?

Jaaropgaven van uw bank , werkgever , uitkeringsinstantie , pensioenfonds enz. worden tegenwoordig veelal alleen nog digitaal verstrekt . U hoeft deze niet allemaal uit te printen op papier , u kunt ze ook in pdf formaat uitprinten en digitaal aan JMNAdvies verstrekken . Aan u de keuze .

Tarief aangifte inkomstenbelasting .

Wij doen u vooraf een prijsopgave voor het indienen van uw belastingaangifte . Daarna zullen wij deze , door naar uw persoonlijke situatie te kijken , en niet naar de klok zo optimaal mogelijk invullen Aftrekposten laten liggen of inkomsten tussen u en uw fiscale partner niet op de meest gunstige manier verdelen geeft voor u niet het optimale resultaat . Wij kijken even iets verder , ook als ons dat iets meer tijd kost .

U kunt ons bellen : 06 28431690
of mailen naar : info@jmnadvies.nl