Bedrijfsadministraties

Uw administratie uitbesteden voor een vaste prijs per maand ? Dat kan , en is vaak nog het voordeligst ook . Dan heeft u geen abonnement op een (online)boek-houdpakket nodig. Eén keer per maand of kwartaal brengt u even uw boekhoudgegevens naar administratiekantoor jmnadvies in Schiedam Groenoord (volop gratis parkeergelegenheid) en u heeft er verder geen omkijken naar .

De administratie

U kunt er ook voor kiezen om periodiek overzichten te ontvangen betreft de omzet , kosten , debiteuren- en crediteurensaldo etz . JMNAdvies kan samen met u een prognose maken betreffende de toekomstverwachtingen van uw bedrijf . Bij een sterke groei of juist een sterke krimp zult u in de toekomst mogelijk meer of minder belasting moeten betalen . We kunnen de belastingdienst verzoeken om alvast een voorlopige aanslag op te leggen , of als het bedrijfsresultaat minder wordt als eerder was verwacht , de eerder opgelegde voorlopige aanslag opnieuw vast te stellen . ( Bij een voorlopige aanslag betaald u maandelijks alvast een bedrag voor de toekomstige belastingaanslag ). Zo voorkomt u toekomstige verrassingen .

Mochten er eventueel geschillen zijn met de fiscus dan kan Hans Nientied (eigenaar JMNAdvies) bemiddelen , bezwaar maken of namens u in beroep gaan .

Hans Nientied is lid van het Register Belastingadviseurs en is verplicht zijn fiscale kennis middels permanente educatie continue bij te houden .

Voor het opzetten en het bijhouden van uw administratie en voor uw belastingzaken bent u bij JMNAdvies aan het juiste adres . Niet alleen gemakkelijk , ook een geruststellende gedachte . Zo heeft u meer tijd voor het runnen van uw zaak .